Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

gazzaniga (90’)
decisiu
L’argentí va ser providencial tant en la primera meitat, aturant xuts d’Hermoso i Griezmann, com en la segona, aturant l’allau ofensiva en uns minuts d’infart. Va estar segur amb els peus i en el joc aeri. No va poder fer res en els gols.
COUTO (90’)
màgic
Una nit més, el brasiler va brillar amb la seva arribada per banda dreta. Va partir del lateral, on va patir molt en el joc posicional, i en la segona part va ser decisiu aportant verí a través de l’un contra un a l’extrem. Va treballar molt.
ERIC (90’)
correctiu
Es va fer un fart de córrer als espais amb Morata, Griezmann i Riquelme. Va estar atent en el joc aeri i va saber corregir amb jugadors més ràpids que ell. Va perdre algun duel a dins l’àrea, però ho va compensar.
BLind (90’)
golejador
Va fer el primer gol amb la samarreta del Girona aprofitant una pilota morta al segon pal. Va ser valent amb la sortida de pilota i va haver de posar calma amb l’esfèrica en la segona part. Correcte en el tall, va acabar el matx fos.
miguel (90’)
amagat
No va fer el seu millor partit i li va costar trobar l’espai ofensiu al camp de l’Atlético. Va estar molt condicionat per les arribades de Riquelme i Marcos Llorente. Va acabar el partit i va saber amagar bé la pilota, a vegades arriscant massa.
iván martín (90’)
heroi
Juntament amb el migcampista d’Ulldecona, va aguantar el mig del camp del Girona, que feia aigües per tot arreu. Va fer un pas endavant amb pilota i es va situar a tres quarts. Va ser l’autor del gol de la victòria, una obra d’art.
aleix (90’)
dosificador
Quan l’Atlético augmentava més la pressió, el català es multiplicava més. Va patir sense pilota i li va costar entrar en el ritme en la segona part. Va acabar posant calma, rigor i sentit en la transició del conjunt gironí els darrers minuts.
savinho (89’)
profund
El brasiler va portar de corcó a Lino i Hermoso i va fer canviar els plans de Simeone al descans amb l’entrada de Nahuel. Va desbordar, encarar i marcar. Un partit molt complet, a la segona part va aguantar bé tot i estar fos físicament.
torre (67’)
progressiu
El cantàbric va tornar a disposar de bons minuts, tot i que va haver de demanar el canvi per una lesió. Va aportar tocs de qualitat al mig del camp, però no va saber connectar amb els puntes. Va fer l’assistència del primer gol
valery (59’)
capità
Va ser una nit màgica per a l’extrem de l’Escala, que entrava de titular i marcava un golàs en la primera jugada del matx. Es va sacrificar a l’extrem esquerre i va treure faltes necessàries. Va jugar amb el braçalet de capità a Montilivi.
dovbyk (67’)
buidat
L’ucraïnès va fer la seva feina de lluitar amb els centrals, tasca difícil amb Hermoso, Jiménez i Witsel. Tot i això, es va poder associar amb les bandes i va vorejar el gol en un xut sec en la segona part. Es va buidar en la pressió a dalt.
Solís (30’)
pulmó
Va entrar per donar oxigen a l’equip en l’última mitja hora i situar un home més al mig. Va entrar en joc i es va poder associar amb Aleix i Iván en moltes ocasions.
Arnau (23’)
ideal
El seu canvi va donar més tranquil·litat per la dreta i això va permetre a Couto situar-se a l’extrem. Va estar molt bé amb pilota i va treballar molt en defensa.
stuani (23’)
recanvi
Els últims minuts es va buidar en la pressió i va lluitar amb Hermoso en tots els sentits. Va treballar molt en defensa a dins l’àrea.
portu (5’)
necessari
La seva entrada va ser per tancar bé el centre del camp i la banda. Va treballar com sempre ho fa i va poder donar oxigen als seus.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)