Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

Míchel: “És una nit històrica”

Míchel ha embogit amb el gol d’Iván Martín que donava la victòria als seus jugadors contra l’Atlético (4-3) i que permet al Girona tancar una primera volta de somni amb 48 punts, compartint el lideratge amb el Madrid. Després del partit, el de Vallecas no ha pogut contenir la seva emoció.

Victòria especial

“És un dia i una nit històrica. Ha sigut un partit molt complicat, en què hem fet una primera part espectacular. El 3-2 ens ha descol·locat molt i hi ha hagut minuts en què es veia que l’Atlético li donaria la volta al marcador. Crec que els canvis ens han donat energia a dins per contrarestar el seu joc i ser capaços de tenir transicions. En els últims vint o vint-i-cinc minuts qualsevol dels dos equips ha tingut opcions per fer mal i marxem de la millor manera, amb un golàs d’Iván. Ha estat un partidàs.”

Sense rendir-se

“Em quedo amb la resiliència de ser capaços de veure’ns superats al camp. Tenim molts jugadors ofensius, amb els dos migcampistes com Aleix Garcia i Iván Martín, que quan no tenim la pilota patim a vegades, però hem sabut aguantar i esperar el nostre moment. Hem tingut el premi amb un golàs. És una nit històrica.”

Iván Martín

“El valor que li donen a Iván Martín els seus propis companys és el més important. Pots enganyara la gent o a la premsa, però com fas millor als companys amb això Iván Martín té guanyat al vestidor. Que de portes enfora també se’l valori, doncs encara millor.”

Sense distraccions

“El millor de tot és que ve una eliminatòria de copa i no podrem tenir eufòria, perquè hem de preparar el parti. M’encanta, perquè sinó el dia contra el Barça vam tenir molt temps per molts elogis, i ara necessitem competir dissabte contra un Elx que ens posarà en dificultats. Volem fer història a la copa.”

Simeone, resignat

El tècnic de l’Atlético, en canvi, s’ha hagut de mossegar més la llengua després de veure com el seu equip ha desaprofitat ocasions per endur-se, com a mínim, un punt de Montilivi: “Ens hem sobreposat a l’inici, en què el Girona ha estat molt superior en els primers vint minuts. Després hem pogut empatar i hem generat ocasions per guanyar, però al final ha arribat el 4-3 que els dona la victòria en un partidàs, perquè ho ha estat entre dos equips que han volgut guanyar.”

“Hem fet una gran segona part contra un equip que domina moltes fases i ha tingut poques ocasions. Esperem que ens deixi coses positives per nosaltres, perquè ja hem de preparar els propers partits”, ha acabat dient Cholo Simeone, que vol que el seu equip miri endavant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)