Girona

Blind també s’estrena

El catorzè. El neerlandès marca el seu primer gol amb el Girona a pilota aturada i amplia la nòmina de golejadors en la lliga

Que el Girona continuï compartint el capdavant de la classificació amb el Madrid s’explica, en bona part, per la capacitat ofensiva de l’equip. “Morata deia aquesta setmana que per competir per la lliga hauríem de marcar 90 o 100 gols, i hi estic d’acord”, deia Míchel després del partit. Pel camí el Girona hi va, i és que amb els quatre d’ahir s’enfila fins als 46 gols en aquesta primera volta. Per mantenir aquest ritme golejador els gironins necessiten sumar el major nombre d’efectius possibles i ahir s’hi va sumar Daley Blind, que amb el 3-1 després d’un córner prolongat per Dovbyk va marcar el seu primer gol oficial amb la samarreta del Girona. Amb ell, el Girona ja compta amb catorze golejadors diferents en aquest curs i és el segon equip amb més golejadors diferents en la lliga després del Barça. A més, Valery va fer el seu segon gol; Iván Martín, el quart, i Savinho, el cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)