Girona

Míchel: “Ens agrada molt que hi hagi gent d’arreu que ens valori”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha explicat en al prèvia del partit de copa al camp de l’Elx l’estat dels lesionats Borja, Tsygankov i Yangel: “Estan per fer l’entrenament normal la setmana que ve i espero que puguin jugar el diumenge contra l’Almeria”, també el moment que viu l’equip: “El vestidor està molt content, molt motivat, molt il·lusionat per la temporada que estem fent. Ara toca continuar de la mateixa manera si pot ser guanyant demà per passar a la pròxima ronda”.

Sobre el rival, l’Elx

“No sé quin equip jugarà perquè és el primer partit en aquest any contra ells, però espero un matx complicat i difícil, hem de fer les coses bé amb la pilota i sense. És un conjunt que té presencia en atac i molts jugadors bons. És un dels equips que més vegades xuta a porteria rival. Sempre és molt difícil, un equip de segona però que ve de primera. Ho sabem de l’any passat”, ha dit Míchel que també ha volgut remarcar la dificultat de la competició: “És un camí difícil, complicat, però també és més curt en arribar a aconseguir un títol. De veritat el demà serà un partit difícil per passar i necessitarem la millor versió. Una eliminatòria a un partit contra un rival que està fet per pujar”.

Sobre Jhon Solís

“Solís, poc a poca està donant passes endavant, és un jugador que ens donarà molt en els pròxims anys, l’altre dia va sortir de la millor manera i va fer un partidàs. És un jugador en el que el club i jo tenim molta il·lusió en la seva projecció. També en els altres partits que no siguin de copa ens ajudarà molt”, ha explicat.

Sobre el possible onze

“Veurem demà, però és un partit important, és veritat que avui els jugadors amb més minuts han fet poc exercici i no sé com ho trobaran demà en el partit. La sensació és que tothom està preparat, veurem si és millor continuar amb el mateix onze o canviar de jugadors. Ho veurem demà”.

La pressió del moment

“Ja vaig dir que la pressió de fora per nosaltres no existeix. La sensació des de dins és que podem guanyar a qualsevol partit i hem de seguir de la mateixa manera. L’objectiu és fer el millor partit possible demà. Hem de continuar així perquè és difícil tenir l’obligació de guanyar tots els partits. Tinc la sensació que podem fer-lo en qualsevol rival, és bo tenir aquesta sensació”.

Com juga l’Elx?

“Ja he dit que és un equip que vol la pilota, que menys joc directe té de segona. Inicien en quatre però un central es sol posar a dins per fer superioritat. Té jugadors de primer nivell i que aquest any volen pujar. M’espero un partit que siguem capaços de treure-la, a vegades fan la pressió a l’home i això ho dificulta tot”.

Vendes rècord al club

“El tema del marxandatge és espectacular. A mi m’han demanat samarretes de molts llocs d’Espanya i ens agrada molt que hi hagi gent que ens estigui valorant. I nens que vegin que som un equip humil que està donant guerra”

Tranquil·litat i dificultat al mercat d’hivern

“La direcció esportiva porta treballant a un nivell molt alt sempre i m’han donat la confiança per desenvolupar el meu treball. També sempre han pensat amb la meva idea de joc per i millorar el que tenim no és fàcil. No tinc la sensació que vagi a ser fàcil que arribin jugadors“

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)