Girona

El mateix guió, a Elx

El Girona visita l’Elx en els setzens de final de la copa (18 h)

Míchel convoca tots els jugadors disponibles del primer equip més Almansa i Antal del filial

El Girona s’agafa molt seriosament la copa. Així ho va demostrar Míchel amb les declaracions i la convocatòria abans de viatjar cap a terres alacantines per afrontar aquesta tarda els setzens de final contra l’Elx al Martínez Valero (18h, M+ Liga de Campeones 3). Els únics futbolistes que es queden a Girona són Tsygankov, Herrera i Borja, que ultimen la recuperació i es preveu que estiguin disponibles per a Almeria, i els lesionats David López, Toni Villa, Artero, Jastin i Joel Roca. La llista de 21 futbolistes la completen els defenses del filial Àlex Almansa i Antal.

Es preveuen un quants canvis en l’onze inicial, sobretot a la línia del mig del camp, on Aleix Garcia i Iván Martín tenen tots els números de descansar després d’un primer tram de lliga en què han tingut molta càrrega física. En el seu lloc, tot apunta que Míchel repetirà la mateixa fórmula que a Oriola, amb Jhon Solís i Ibra Kebé al doble pivot. Un pèl més avançat, a la zona de mitja punta, tot fa pensar que Pablo Torre tornarà a disposar de minuts en la copa, a més a més en un possible escenari de domini i en un terreny de joc amb grans dimensions per poder trobar la passada. Pel que fa a la línia defensiva, Arnau, al lateral dret, i Juanpe, central, són dos futbolistes habituals en la copa, tant a Lepe com a Oriola van sortir d’inici i van jugar la majoria de minuts –Arnau va ser substituït a Los Arcos en el minut 58– i tot indica que repetiran al Martínez Valero. Almansa, al lateral esquerre, o Antal, de central, podrien entrar a l’onze per donar descans a Miguel o Blind. La incertesa també està en la porteria, on Fuidias i Juan Carlos es disputaran la titularitat. Fins al moment, Juan Carlos és l’únic jugador disponible que no ha jugat cap minut en aquesta temporada. Míchel sol cuidar tots els detalls i aquest en podria ser un. El que no genera dubtes és la titularitat de Stuani en punta, Portu i Couto el podrien acompanyar per les bandes.

Un candidat a l’ascens

L’Elx és dirigit per l’argentí Sebastian Beccacece, que va agafar l’equip en el tram final del curs 2022/23, a primera. Un projecte atrevit per a un entrenador que encara no havia tingut cap experiència al futbol europeu. A les files dels blanc-i-verds hi ha jugadors amb experiència en l’elit com Mario Gaspar, Fidel, Tete Morente i Sergio León. També Óscar Plano, però no hi serà per una lesió al turmell. A la porteria, el català Edgar Badia és un vell conegut que tot fa pensar que sortirà d’inici. En aquest curs, l’Elx ocupa la dotzena posició amb trenta punts, a només tres de la promoció d’ascens. Una segona divisió més igualada que mai.

El conjunt il·licità és un rival històric del Girona, fins a 21 vegades s’han enfrontat catalans i il·licitans, deu de les quals, al Martínez Valero, on el Girona només ha pogut guanyar una vegada, el curs passat, en l’última visita de lliga abans de l’aturada pel mundial, 1-2 amb els gols de Castellanos i Iván Martín. L’equip avui té una bona oportunitat per endur-se la segona victòria i passar a vuitens.

8 Partits guanyats 15

6 Partits empatats 3

7 Partits perduts 1

21 Gols a favor 46

22 Gols en contra 24

MARTÍNEZ VALERO

El Girona jugarà en un estadi històric i en un terreny de grans dimensions

PER COMPLETAR

Almansa i Antal, de tall defensiu, són els dos únics jugadors del filial que viatgen a Elx
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)