Girona

“Tothom està preparat”

Girona El tècnic blanc-i-vermell insisteix que l’Elx, malgrat jugar en una categoria inferior, és un rival complicat i envia un missatge d’optimisme a l’equip i l’afició per mirar de passar a vuitens

Míchel Sánchez va explicar ahir, en la roda de premsa prèvia a Montilivi, el moment que viu l’equip abans de visitar el Martínez Valero: “El vestidor està molt content, molt motivat, molt il·lusionat per la temporada que estem fent. Ara toca continuar de la mateixa manera si pot ser guanyant per passar a la pròxima ronda.”

L’Elx és un rival que el madrileny ha estudiat molt, però que no ha tingut gaire temps per preparar amb els seus jugadors: “És un dels equips que més vegades xuten a porteria rival. És un equip de segona però que ve de primera i aspira a tornar a l’elit. Volen la pilota i no juguen directe. Té jugadors de primer nivell. M’espero un partit en què siguem capaços de treure-la; a vegades fan la pressió a l’home i això ho dificulta tot.”

El de Vallecas va remarcar la dificultat de la competició: “És un camí difícil, complicat, però també és més curt per arribar a aconseguir un títol. De veritat, serà un partit difícil per passar i necessitarem la millor versió. Una eliminatòria a un partit contra un rival que està fet per pujar”, va insistir. Míchel no va donar pistes de l’onze: “Veurem demà, però és un partit important. És veritat que avui [ahir] els jugadors amb més minuts han fet poc exercici i no sé com es trobaran demà en el partit. La sensació és que tothom està preparat, veurem si és millor continuar amb el mateix onze o canviar de jugadors. Ho veurem demà.”

“Solís, a poc a poc està fent passes endavant, és un jugador que ens donarà molt en els pròxims anys, el club i jo tenim molta il·lusió en la seva projecció. També en els altres partits que no siguin de copa ens ajudarà molt”, va explicar sobre el colombià.

El tècnic del Girona va enviar un missatge de tranquil·litat respecte al mercat d’hivern: “La direcció esportiva ha treballat a un nivell molt alt sempre i m’han donat la confiança per desenvolupar el meu treball. També sempre han pensat en la meva idea de joc i millorar el que tenim no és fàcil. No tinc la sensació que sigui fàcil que arribin jugadors”, va concloure Míchel en la prèvia.

LA PRÈVIA

Els jugadors amb més minuts han fet poc exercici, no sé com es trobaran al matx. Veurem si és millor continuar amb l’onze o fer canvis
La pressió de fora per nosaltres no existeix; la sensació és que podem guanyar a tothom
Míchel Sánchez
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)