Girona

Els gols de Blind, històrics

L’arribada del 2024 li ha anat d’allò més bé, a Daley Blind. El defensa neerlandès ha estat un pilar per al Girona des que va arribar aquest estiu a Montilivi, ja que amb la seva experiència i capacitat per sortir jugant des del darrere s’ha convertit en indiscutible a l’eix de la defensa, malgrat que arribés inicialment per actuar més aviat de lateral esquerre. De fet, Blind és dels pocs que han participat fins ara en tots els partits de lliga, i en només un ho ha fet sortint des de la banqueta. En la copa, però, el neerlandès no havia jugat fins ahir, quan va haver de substituir el lesionat Eric Garcia. Un cop al camp, però, Blind va fer història.

El veterà neerlandès, de 33 anys, va obrir el camí de la classificació per als vuitens de final de la copa marcant el 0-1 al camp de l’Elx. Un gol que dona continuïtat al que va marcar dimecres en la lliga contra l’Atlético per situar el 3-1 en el marcador. Dos gols pràcticament calcats en jugades d’estratègia, ja que Blind ha rematat a plaer al segon pal dues accions de córner que havien prolongat al primer pal Dovbyk, en la lliga, i Solís, en la copa.

Els dos gols han servit perquè Blind s’hagi estrenat com a golejador amb el Girona de la millor manera possible, i també per aconseguir una fita històrica que el neerlandès no havia aconseguit mai en la seva carrera: aquesta és la primera vegada en els 469 partits que ha disputat des que va debutar com a professional amb l’Ajax, quan tenia 18 anys, que Blind, que suma dinou gols amb els seus clubs, marca en dos partits oficials consecutius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)