Girona

Savinho, suplent a Almeria amb molèsties

El Girona juga a partir de les 14h al Power Horse Stadium contra l’Almeria, el cuer de primer, i ho farà amb un equip condicionat per les baixes. D’una banda les ja conegudes en defensa, que obliguen Míchel a col·locar Arnau al lateral dret i a formar amb Juanpe i Blind com a parella de centrals –Miguel ocuparà le lateral esquerre. La gran sorpresa, però, és la suplència de Savinho, i és que és un dels jugadors que tenia molèsties tal com va apuntar Míchel en la roda de premsa prèvia. El brasiler ha arribat en condicions per entrar a la convocatòria i viatjar a Almeria, però Míchel ha preferit no forçar-lo i arrencarà el partit des de la banqueta, esperant tenir minuts en la segona part si és necessari. Yan Couto i Valery, doncs, ocuparan les dues bandes amb Pablo Torre a la mitja punta i Iván Martín i Aleix Garcia al doble pivot, mentre que Dovbyk serà la referència a dalt.

A la banqueta, amb Savinho, també hi haurà Yangel Herrera i Tsygankov, que tornen a la llista després de les lesions, i els porters Fuidias i Juan Carlos, així com Ibra Kebé, Stuani, Jhon Solís, Portu i el central del filial Monjonell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)