Girona

A l’espera d’un sorteig vibrant

Copa. El Girona sabrà a la 13h el rival de 1/4 de final amb plats forts com Barça i Atlético

Resoltes totes les eliminatòries, el Girona ja sap els possibles set rivals a quarts de final de la copa. De fet, haurà d’esperar fins avui a la 1 del migdia per assistir a un sorteig que el club viurà amb molta il·lusió per segona vegada a la seva història. Els de Míchel tenen els següents possibles rivals: Barça, Atlético, Mallorca, Athletic, Real Sociedad, Celta i Sevilla. Els dos primers no ho van confirmar fins ahir guanyant a Unionistas de Salamanca i Atlético de Madrid respectivament. Les eliminatòries que afrontaran els 8 equips es disputaran el 24 de gener en el camp del rival que hagi sortit primer en un sorteig que podrà emparellar a tothom.

El camí cap a la Cartuja, on es disputarà la final el cap de setmana del 6 d’abril, cada cop és més feixuc i complicat. Entre els vuit classificats, Real Sociedad, Atlético, Sevilla i, sobretot Barça i Athletic -reis de la competició-, han pogut guanyar la copa, almenys, una vegada a la seva història.

La de quarts de final serà la darrera eliminatòria a partit únic ja que a semifinals es jugarà a doble partit, un matx a cada camp. El Girona està a un partit de fer història i classificar-se entre els quatre millors equips, abans, però, un rival d’alta exigència s’hi oposarà. Avui al migdia, l’equip coneixerà quin serà el rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)