Girona

Cárcel: “Estem a un pas de fer més història a la copa”

El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, ha valorat el rival de quarts de final de la copa, el Mallorca: “Té un entrenador molt competitiu i l’equip és molt sòlid. En atac, tenen molt joc de banda i utilitzen molt les centrades laterals per trobar el davanter referència a dalt. La llàstima de l’eliminatòria és que ha sortit fora de casa, la nostra prioritat era jugar aquí”, ha dit Cárcel en un vídeo que ha publciat el club a les xarxes socials.

Sobre els mallorquins, Cárcel no ha volgut qualificar el sorteig com a fortuna pels gironins: “El rival és igual, tots els que hi ha son compettius. Serà una eliminatòria molt igualada amb dos equips que tenen molta presència a camp contrari. Tenim opcions d’arribar al somni de la semifinal”, ha dit abans de recordar la darrera experiència del club a quarts: “Recordo l’última vegada que vam arribar a quarts i era una cosa excepcional. Ara estem a un pas de fer més història en un any que està sent excel·lent. El grup i el cos tècnic tenen molta ambició i ganes de fer història. Ara bé, hi haurà un rival difícil que ens posarà les coses complicades i entre mig amb partit de lliga que s’ha de planificar per obtenir els millors resultats possibles”, ha conclòs Cárcel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)