Girona

El Manchester City fitxa Echeverry, que al 2025 podria aterrar a Montilivi

El City paga uns 14,5 milions d’euros i 9 en variables pel mitjapunta argentí, que es quedarà un any cedit al River Plate

Feia setmanes que l’acord es donava per fet i aquest migdia s’ha fet oficial. El Manchester City ha tancat el fitxatge del prometedor mitjapunta del River Plate Claudio Echeverri a canvi d’un traspàs valorat en uns 14,5 milions d’euros més nou en variables en funció del rendiment del futbolista. L’argentí, però, es quedarà cedit al River Plate fins al gener del 2025, en una operació pràcticament calcada a la que es va fer amb Julián Álvarez. Serà llavors quan Echeverri farà el salt a Europa, i en aquest punt el Girona podria ser la seva primera parada, tot i que hi ha molts condicionants per resoldre en aquest temps i caldrà veure si els gironins disputen competició europea i quins acords es poden tancar entre els dos clubs del City Football Group.

Claudio Echeverri, que va fer els 18 anys el passat 2 de gener, és una de les grans promeses del futbol argentí tot i haver debutat tot just aquest any amb el primer equip del River Plate, amb qui ha disputat sis partits entre totes les competicions. En el 2023, però, el mitjapunta va brillar amb la selecció sub 17 d’Argentina, marcant cinc gols en el campionat sud-americà sub 17, en què Argentina va acabar en tercera posició, i cinc gols en el mundial sub 17, en què Argentina va ser quarta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)