Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Ser a la Champions és un somni i una il·lusió”

Míchel Sánchez va comparèixer a la sala de premsa abans del matx que jugaran a Vigo, avui diumenge, contra el Celta tot deixant enrere la segona derrota del curs. “L’equip ha estat fotut, però ja no hi pensem. Això vol dir que aquest Girona també por perdre. És normal”, va dir Míchel, a qui van preguntar pel mal estat de la gespa de Balaídos: “Si no està bé, estarà malament per als dos equips. Aspas ja va fer un gest en aquest sentit. És veritat que pot ser dolent per les lesions i per al joc. És un partit difícil i complicat; necessitem fer les coses millor que l’altre dia”, va explicar.

El madrileny va parlar del Celta de Rafa Benítez i va preveure un partit diferent al de l’anada: “Els dos equips hem fet canvis en el joc, en el ritme, en tot. En el partit de casa, nosaltres vam tenir molta possessió, vam dominar la pilota i és veritat que no vam crear gaires ocasions, però el partit estava controlat”, deia Míchel, que donava més importància a l’evolució de l’equip: “Per mi, el més important és el rendiment. L’altre dia, vam fer mitja hora molt dolenta perquè vam ser un equip tou. Ara, ja és passat, però guanyar o perdre és part del joc”, deia el tècnic de Vallecas. “Tenen davanters de primeríssim nivell: Larsen i Iago. És veritat que són més verticals que altres anys, però tenen un davanter com Larsen que és capaç de quedar-se la pilota i guanyar la profunditat. Iago fa que el rival no sàpiga on és i sap posicionar-se molt bé entre línies”, va dir Míchel, que tancava amb un missatge clar: “La Champions és el nostre somni, però lluitarem amb una plantilla capacitada per a tot.”

FILOSOFIA DE MÍCHEL

“El rendiment i la manera de fer les coses són molt més importants que els resultats ”

SOBRE EL CELTA

“El Celta és més vertical que mai i té un punta com Larsen que té profunditat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)