Girona

El protagonista

Arnau Martínez

Adaptació a les necessitats

“No és cap sorpresa el rendiment d’Arnau. Té molta personalitat i és competitiu, mentalment és molt fort”

si hi havia un jugador damunt del terreny de joc de Balaídos que tenia bona part dels focus a sobre, aquest era Arnau Martínez. Lateral dret des de fa més d’un parell d’anys, Míchel va decidir posar-lo a l’eix de la defensa per protegir el jove Antal i formar una parella amb Blind més estable pel que fa a l’experiència. Si d’una cosa va sobrat Arnau és de confiança en si mateix i d’una personalitat i un caràcter indispensables per poder triomfar al més alt nivell. El futbolista de Premià de Dalt va mostrar clarament una línia ascendent pel que fa al rendiment. Al començament va intentar ser expeditiu i no complicar-se la vida quan el rival pressionava la sortida de pilota, i és que Larsen sempre queia al seu perfil per disputar pilotes amb ell, inferior físicament en gairebé tots els aspectes.

De fet, l’ariet noruec li va guanyar la partida en una rematada de cap a dins de l’àrea petita, en una acció en què Larsen segurament va fer falta, i en el 39’ va arribar una jugada que podia haver canviat el desenvolupament del matx quan Arnau va fallar un control perdent una mica l’equilibri, potser fruit del pèssim estat del terreny de joc, i deixant Douvikas sol davant Gazzaniga –sort que el grec va decidir malament–. Acabada la jugada Arnau Martínez ni es va immutar i en la segona part va oferir un bon recital d’accions que el van fer créixer i, amb l’ajuda de la resta de companys, aguantar el mínim avantatge per sumar tres punts clau. El futbolista format al Barça i al Girona va aguantar curses amb Douvikas, va forçar faltes dels atacants i va sortir al tall amb més cor que cap en alguna acció en què Larsen es despenjava per rebre la pilota. La confiança d’Arnau va arribar a un punt brillant ja al final del matx quan va tallar una contra que construïa el Celta pispant la cartera al rival per darrere, ja en l’afegit, per tancar una actuació prou bona i contradir Míchel, que sempre l’havia posat al lateral, on creu que el futbolista pot tenir un rendiment més elevat: “No és cap sorpresa el rendiment d’Arnau. Té molta personalitat i és competitiu, mentalment és molt fort. No hem pogut preparar el partit amb ell, només amb vídeos, però sap jugar en aquesta posició. Ha fet un partidàs davant de davanters de molt nivell com Douvikas, Aspas i Larsen”, va dir Míchel Sánchez en la roda de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)