Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem tingut personalitat tot i l’estat de la gespa”

Míchel Sánchez, el tècnic del Girona, va atendre els mitjans de comunicació orgullós i satisfet de la feina dels seus jugadors: “El partit ha estat molt complicat. El camp ha perjudicat el joc, però tot i això hem tingut personalitat per jugar en camp contrari. Hi ha hagut ocasions per als dos equips, però mentalment l’equip ha estat bé per jugar en un terreny de joc complicat”, va dir Míchel, i hi va afegir: “Sempre tenim la intenció d’atacar la porteria rival. Sabíem que ens podien fer mal quan ens ataquessin, per això hem atacat. Hem plantejat un intercanvi de cops i no ha anat malament.”

Estrany en ell, sobretot perquè el Girona va jugar dimecres els quarts de final de la copa, el tècnic de Vallecas només va fer dos canvis durant el duel: “Potser Yangel estava cansat, però no volia perdre la capacitat aèria que té, ni la verticalitat de Savinho. No he vist que el partit tingués la necessitat de canviar alguna dinàmica. Estava passant el que volíem que passés”, deia Míchel, que respecte al fet de no poder sentenciar l’enfrontament comentava: “De vegades les decisions no són bones en els metres finals, però hem anat cap endavant. En moltes parts del partit ho hem fet, hem pogut ser més verticals, segurament. Ells t’exposen a això perquè et poden fer mal en transició.”

Per a Míchel, els números fora de casa que estan fent els seus jugadors són increïbles: “S’ha de valorar els jugadors per tot el que fan. La gent no és conscient de tot el que estan fent. Falten setze jornades, la posició és maca i il·lusionant, i volem mantenir-nos allà”, va dir sobre les possibilitats i les lluites dels seus jugadors: “Els tres punts ens apropen més a Europa; ni la Real ni el Barça han sumat els tres punts. Somiar en la Champions? Quan faltin deu jornades ja ho veurem”, va dir el madrileny, que va sentenciar: “El Madrid guanya amb una facilitat increïble i a la resta ens costa molt. No estem al seu nivell avui dia, però ja veurem amb el pas de les jornades quina serà la nostra lluita.”

EL PLANTEJAMENT

“Sabíem que ens podien fer mal quan ens ataquessin, per això hem atacat”

LA LLUITA

“Els tres punts ens apropen més a Europa, ja que hi ha rivals que no han guanyat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)