Girona

Últimes 48 hores de mercat a Girona

Mercat. La complexitat de portar un central cada cop és més gran i el Girona no tancarà l’equip fins dijous

Els últims dos dies de mercat seran decisius per a un Girona que vol reforçar-se en les posicions de central i pivot. Ara bé, no ho vol fer a qualsevol preu ja que el context en la lliga i les sensacions de l’equip són molt positius i espera tancar, almenys, un reforç abans de dijous, l’últim dia del mercat d’hivern de fitxatges.

Fins al moment, el migcampista del Celta Fran Beltrán ha estat el jugador que més ha estat vinculat amb el Girona en les darreres hores. Ho va avançar Mundo Deportivo després del partit dels gironins a Balaídos. Ara, l’operació està condicionada per la voluntat del club gallec de treure’n rendiment econòmic. El jugador va costar vuit milions d’euros i el Girona estaria molt lluny d’aquesta xifra; de fet, de moment no hi ha hagut cap oferta gironina pel futbolista madrileny. D’altra banda, hi ha clubs de primera divisió que ja hi han mostrat interès; l’Alavés n’és un exemple i és l’únic que ja ha presentat una oferta per Beltrán, que ha estat refusada per la direcció esportiva gallega. Una carrera de fons que sembla que no s’acabarà fins al darrer moment.

A Girona, en canvi, no es vol estirar més el braç que la màniga en l’operació d’incorporar un migcampista. És la posició que el club confia més reforçar abans de dijous, però es farà pregar una vegada més. El conjunt gironí té entre cella i cella potenciar una plantilla que ha estat debilitada amb la marxa de Bernardo i Kébé, però que continua amb uns números brillants.

El central, complicat

Tot i que no està ni de bon tros descartada l’operació, la recerca d’un central que casi amb els interessos del Girona es complica. Míchel va avisar que era un dels principals interessos del club, però que volia un jugador amb projecció i de futur. A més a més, Eric Garcia està a punt d’obtenir l’alta mèdica i podria reaparèixer aquest diumenge contra la Real Sociedad a Montilivi. Juanpe és un dels jugadors que ja comencen a fer treballs al marge; el canari preveu tornar pels volts del partit a San Mamés contra l’Athletic Club.

El sis de sis –Sevilla i Celta–, els grans números de l’equip i la bona resposta de Blind, Antal i Arnau fan destensar una mica més la corda per fitxar un central que fa setmanes que és a l’agenda de Quique Cárcel.

OPERACIÓ DIFÍCIL

El Girona no ha presentat cap oferta per Beltrán a un Celta que vol treure’n benefici
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)