Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No podem perdre aquest dinamisme”

El tècnic madrileny va comparèixer a la sala de premsa després de la victòria contra el Rayo: “Volíem controlar l’home lliure d’ells, però ens ha faltat la continuïtat per ser massa verticals i teníem pèrdues; per sort les pèrdues eren en profunditat i el Rayo no tenia contraatac”, explicava Míchel, que també valorava positivament el treball sense pilota del seu conjunt: “La nostra pressió ha sigut molt bona i el dos per dos per fora l’hem treballat molt bé. No he vist cap situació clara d’ells. A la segona part hem començat millor i el gol ens ha donat la tranquil·litat. Hem treballat molt en la recuperació, Yangel ho ha fet molt bé, i hem pogut jugar amb espais on som molt bons.”

Un dels pocs tocs d’atenció era l’excés de ganes i precipitació per atacar la zona tres després d’una mala dinàmica de resultats en la lliga: “Com que havíem estat tres partits sense guanyar volíem acabar massa de pressa les jugades. A Yan li he dit que es calmés després de perdre vuit pilotes”, argumentava el tècnic del Girona. També se li va preguntar per la pressió que suposa competir a dalt de la taula: “És normal tenir-ne i aquesta pressió per lluitar a Champions és bona. S’ha de valorar. Tots ho hem de sentir, i ahir vaig veure un Celta-Cadis i aquestes situacions són molt complicades. En guanyar ens hem posat segons i s’ha de valorar on estem. Aquest equip ens ha portat fins aquí i no podem perdre aquest dinamisme que tenim.”

Finalment, Míchel va voler lloar el partit dels seus jugadors: “El partit defensiu d’Eric i David és molt bo. També Miguel ha guanyat el duel a De Frutos després d’un partit en què va patir molt. També parlo de Couto o Yangel, per mi el millor. Aleix ha fet una bona segona part i Savinho és molt important per a nosaltres; potser havia d’aparèixer abans”, acabava Míchel, tot rient.

PRESSIÓ POSITIVA

“És normal tenir aquesta pressió i és molt bona per lluitar per la Champions”

MÉS GOLEJADORS

“Tornem a ser l’equip més golejador de la lliga, superant el Barça; és bo”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)