L’1x1 del Girona

Per Oriol Robiró

gazzaniga (90’)
espectador
A banda de blocar un xut molt tou d’Álvaro García en la segona part l’argentí pràcticament no va haver d’intervenir durant els noranta minuts. Un partit molt plàcid per signar la seva novena porteria a zero.
yan couto (90’)
ofensiu
En la primera part va donar amplitud, però no profunditat i en els metres finals no va resoldre res. En la segona part, en canvi, es va animar molt més i va ser un punyal per la banda dreta amb accions desequilibrants.
eric garcia (90’)
valent
En una primera part en què ningú tenia idees per trencar línies va ser l’únic que ho va intentar. Amb alguns errors en la passada i decisions compromeses, però l’atreviment hi va ser. Més tranquil en la segona part.
david lópez (70’)
creixent
En defensa no va tenir feina pràcticament en tot el partit i ho va agrair després de dos mesos d’inactivitat. En la segona va tenir més protagonisme amb pilota i va ser clau en l’origen de l’acció de l’1-0. Bentornat.
miguel (90’)
assistent
Per primera vegada aquest curs des de l’inici va jugar únicament de lateral, sense incrustar-se al centre del camp. Fins a la segona part no va aparèixer, però ho va fer per donar l’assistència de l’1-0. Una pèrdua al darrere, l’única taca.
aleix garcia (90’)
intermitent
En la primera part va aparèixer poc i quan ho va fer va estar molt imprecís. Va tenir més protagonisme en la segona, ajudant a la circulació més ràpida, i només li va faltar encert en els metres finals.
yangel herrera (89’)
fos
Va tenir moltes dificultats per aparèixer al centre del camp i quan avançava metres tampoc trobava la menera de rebre, tot i tenir una bona ocasió. Va mantenir una intensa lluita amb Crespo i va acabar molt desgastat.
tsygankov (89’)
golejador
Va passar del tot inadvertit en la primera part, tan d’extrem com de mitjapunta quan es va intercanviar amb Portu. A la segona va aparèixer més i, tot i no estar del tot fi, va obrir la llauna amb l’1-0 importantíssim.
portu (73’)
incansable
Va intentar ser molt vertical en els primers minuts però el van trobar poc. No va tenir molt d’encert en els metres finals, amb un gol ben anul·lat, però la seva lluita sempre suma. Els minuts que té són perquè se’ls guanya.
savinho (90’)
alliberat
Va prendre males decisions en jugades de contraatac que podrien haver servit per sentenciar el partit abans, però en el temps afegit ho va resoldre marcant el 2-0 i el 3-0 en accions de molta classe.
dovbyk (73’)
irreconeixible
L’ariet feia partits que no gaudia de bones ocasions i ahir en va tenir i hi va perdonar. Sorprenent, sobretot, com va fallar en un control a l’àrea petita quan estava sol. No va tenir el dia.
Juanpe (20’)
segur
Com tota la línia defensiva, va tenir poca feina i la que va tenir la va resoldre amb solvència. Minuts de descans per a David López.
Iván m. (17’)
fred
Va sortir sense gaire ritme i va tenir dues pèrdues molt perilloses a camp propi que, per sort, no van acabar en accions de perill.
stuani (17’)
refresc
Va tenir una gran ocasió de cap i en va maleir una altra en què Solís no la hi va donar.