Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem de pressionar bé i jugar a camp rival”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, té clar que per mantenir el camí cap a la Champions del curs que ve necessiten continuar amb la bona dinàmica a Montilivi. “Ser el millor local no és un objectiu. Ho és la Champions i necessitem guanyar per continuar en aquestes posicions”, deia ahir el de Vallecas en la roda de premsa prèvia, en què va mostrar molt respecte pel rival que tindran al davant, el Betis: “És un partit difícil contra un gran rival, però a casa estem bé i espero que al costat de la nostra afició puguem fer que els tres punts es quedin a Montilivi.”

Míchel, que va assegurar que han fet diferents proves per mirar com cobrir l’absència per sanció de Savinho, va analitzar quin és el guió de partit que més interessa als gironins. “El Betis té qualitat a dalt, però també al darrere. Necessitem dominar el partit amb pilota i sense, perquè si et dominen ells amb pilota són capaços de fer-te mal. Hem de tenir una pressió molt bona per robar la pilota i després poder jugar a camp rival. Sempre tenim ocasions i si juguem així en continuarem tenint”, diu el tècnic.

El partit d’avui, enmig de dues aturades, és estrany i en certa part ha beneficiat el Girona, que ha pogut recuperar jugadors, però el calendari no agrada. “No m’agrada gens, però és així. Necessitem que tothom estigui concentrat en la competició i quan estàs temps sense jugar és difícil”, diu Míchel, que no vol pensar en què faran els rivals directes: “Només mirem el nostre partit perquè l’avantatge és nostre i som capaços de guanyar els nou partits.”

EL BETIS

“Hem de dominar amb pilota i sense. Si dominen ells amb pilota et poden fer mal”

CENTRATS

“Només mirem el nostre partit. Som capaços de guanyar els nou partits”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)