Girona

“La temporada del Girona és excepcional”

Manuel Pellegrini Entrenador del Betis

Manuel Pellegrini es va desfer en elogis cap al Girona pel que està fent aquesta temporada. “Sense cap mena de dubte és la revelació d’aquesta lliga. La temporada que ha fet és excepcional, però no només per la posició, si no perquè fa un bon futbol”, va dir el tècnic del Betis, que va explicar que la baixa de Bakambu estava prevista perquè el davanter tingui dues setmanes més per recuperar-se i estar al cent per cent.

Pellegrini és conscient que el Betis no viu el seu millor moment, però va descartar que hi hagi problemes interns. “Hem parlat amb els jugadors com es fa sempre perquè no podem estar contents amb el que fem si venim de tres derrotes. No hem tret resultats algunes vegades per mala sort i altres per alguns problemes, però ens queden nou jornades per aconseguir l’objectiu”, diu el tècnic xilè, que creu que l’aturada els ha anat bé: “Ens hem preparat bé. Una derrota abans de l’aturada mai va bé, però ens ha servit per exigir-nos una mica més. Esperem tenir la intensitat necessària per guanyar el Girona. Segurament els punts que trobem a faltar de la primera volta són contra equips importants com el Girona, el Madrid o la Real. A Montilivi buscarem la victòria des de l’inici perquè encara tenim l’objectiu de la classificació europea a prop.”

EL GIRONA

“Sense cap mena de dubte és la revelació de la lliga. Fa un molt bon futbol”

L’ESTAT DE L’EQUIP

“Ens ha servit per exigir-nos una mica més. Ens hem preparat bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)