Girona

El Girona tindrà la seva primera penya oficial a Barcelona

La ‘Penya Orgull Gironí de Barcelona’ està accelerant els tràmits per tenir la seva seu social a la capital catalana i ser reconeguda oficialment pel club

Ja ho va dir Míchel Sánchez fa uns mesos. El Girona FC ha entrat en una nova dimensió. Ara tot té una transcendència que va molt més enllà del que succeeix a la gespa. L’èxit del club blanc-i-vermell ha esdevingut tot un fenomen de masses i el creixement social és substancial.

La darrera prova és la fundació de la primera penya del club -amb seu encara per determinar- a la capital catalana. Batejada amb el nom de ‘Penya Orgull Gironí de Barcelona’, es preveu que s’afegeixi a les 22 penyes oficials que formen part de l’àrea social de l’entitat.

Tot va començar amb una publicació a la xarxa social ‘X’ del nou president de la penya, Guillem March. La piulada va derivar en les primeres reunions d’una quinzena de socis i simpatitzants de Barcelona i l’àrea metropolitana que han engegat el projecte.

“Volem compartir el sentiment i l’orgull de pertinença a un club que alguns ja fa molts anys que seguim. D’altres, s’incorporen ara, atrets pel bon futbol i els èxits de l’equip. Tots hi són molt benvinguts”, explica March.

La penya, que ja ha definit la seva junta directiva, ha iniciat el procés per ser reconeguda oficialment pel club amb l’objectiu “d’organitzar desplaçaments per seguir l’equip i promoure activitats que permetin viure intensament la passió pel Girona FC”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)