Girona

Míchel: “Si hi ha un penal, el xutarà Dovbyk”

Míchel va comparèixer a la sala de premsa de Montilivi en la darrera prèvia de la temporada, contra el Granada: “Continuen de baixa Borja i Jhon, la resta estan bé. Penso que hem d’acomiadar la temporada de la millor manera. Tots els jugadors volen jugar aquest partit, i encara més tenint la possibilitat que Dovbyk agafi el Pitxitxi. Intentarem guanyar per ell i que l’equip, com sempre, jugui bé per la nostra afició”, deia el madrileny repassant la disponibilitat de la plantilla.

Es treballarà per a Dovbyk en alguna jugada?

No, primer perquè el Granada és un equip que vindrà també a guanyar. Necessitem finalitzar la temporada de la millor manera. Després, si és amb gol de Dovbyk millor, però serà difícil, i és veritat que ell té la possibilitat, però abans necessitem guanyar. Aquest any hem fet 78 gols tot l’equip i hem tingut moltes possibilitats d’arribar a porteria.

I arribar als 80 punts, no?

Sí, exacte. Per mi guanyar el partit és el més important. No crec que un partit es pugui preparar per a un jugador. No entenc el futbol d’aquesta manera, preparo els partits per guanyar. Perquè l’equip jugui bé i estigui per sobre del rival o ho intenti. És veritat que si el rival fa un penal preferim que sigui Dovbyk que xuti el penal. En el joc és impossible mirar només un jugador. Seria un error per la nostra part.

Pot valorar la temporada de Couto?

És una temporada molt bona de tots els jugadors. Sempre he dit que la meva preocupació és que tots els que no juguin rendeixin el dilluns següent. Et podria parlar de Juan Carlos, Fuidias, Valery o Toni Villa... La manera de treballar el dia a dia és la clau de l’èxit del Girona. No és el potencial de Couto, Dovbyk..., sinó l’atmosfera de treball que hi ha a dins. S’ha de felicitar tots els jugadors, tots són partícips d’aquesta classificació per a la Champions.

Al·licients

Aconseguir 80 punts és molt important. Només ho han fet tres equips en la història de la lliga. És molt maco per a nosaltres. El Pitxitxi de Dovbyk és important, però ja he dit que és difícil preparar un partit per a un jugador. Finalment, perquè juguem per a la nostra gent. Demà el camp estarà ple i després i voldrem fer festa amb la nostra afició. És la millor manera d’acabar la temporada, guanyant i amb l’afició ben representada i orgullosa de nosaltres.

Preocupa el que pugui passar a partir de dilluns?

Em preocupa perquè hem de fer una altra vegada un equip competitiu per a un gran any que tenim davant nostre. Ja he parlat amb Quique i ja tenim clar el que hem de fer. I què necessita l’equip. Ja he dit que per a mi aquesta plantilla és molt top i m’agradaria que continués molta gent; sé que hi ha jugadors que no són nostres i han de tornar al seu equip. La nostra manera de treballar és mirar que el cor de Girona continuï i el màxim de gent d’aquest grup estigui amb nosaltres. Crec que farem les coses bé i estic convençut que farem la plantilla de molt nivell i podrem competir en les tres competicions.

Les notes de l’equip

No he tingut temps de pensar en altres objectius. La meva nota no la sé. L’equip, un 10, però ja he dit que el resultat no està a prop del camí que hem fet junts. Tenim temps de fer-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)