Més hoquei

Ferran Garcia remunta

Hoquei sobre patins. Quatre gols seguits del capità del SHUM Frit Ravich van portar el seu equip a la victòria contra el Sant Cugat

SHUM 7 SANT CUGAT 3

SHUM FRIT RAVICH:Núñez, Candamio, Ferran Garcia, Villares i Roura –equip inicial–; Tarrés, Garriga, Enríquez, Pablo Fernández i Ramírez. PHC SANT CUGAT:Rivero, Farnés, Gabarra, Yepes i Gilabert –equip inicial–; Serrallonga, Sergi López, Galbas i Gisbert. GOLS:0-1 (6') Yepes. 0-2 (9') Farnés. 1-2 (19') Garriga. 2-2 (32') Ferran Garcia. 3-2 (34') Ferran Garcia. 4-2 (36') Ferran Garcia. 5-2 (36') Ferran Garcia, de faltes directes. 6-2 (47') Garriga. 7-2 (48') Candamio. 7-3 (48') Gilabert. ÀRBITRES:P. Garcia i Q. Navales. Van mostrar targeta blava a Yepes. FALTES:13 del SHUM i 7 del Sant Cugat. COMENTARI:El SHUM Frit Ravich va aconseguir la victòria contra el Sant Cugat, un equip de la zona alta de la primera divisió, gràcies a quatre gols seguits, en quatre minuts de marge, del seu capità, Ferran Garcia. Els maçanetencs van començar el partit perdent (0-2) però van saber reaccionar molt bé, i primer Francesc Garriga va reduir les diferències i després Ferran Garcia va sentenciar pràcticament l'enfrontament amb un 5-2. Els maçanetencs s'han situat en la sisena posició de la classificació, tot i que tenen un partit menys que els seus rivals, ajornat per la disputa de l'Europeu sub-20.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)