Més hoquei

Derbi de situacions i objectius força oposats

Hoquei sobre patins. El líder, el Palafrugell, rep diumenge el GEiEG

El Palafrugell i el GEiEG disputen diumenge el primer derbi de la primera divisió d'aquest curs. Els dos equips de les comarques gironines hi arriben en situacions i objectius molt oposats. Els empordanesos són els líders invictes després de sis jornades i volen lluitar per les places d'ascens al final de la temporada, mentre que els grupistes ocupen una de les places de descens i la seva intenció és aconseguir la permanència. L'enfrontament serà diumenge a les dotze del migdia a la pista de Palafrugell, on els locals no han perdut, però en l'últim partit van cedir un empat contra el Vilanova, l'actual segon classificat. El GEiEG fora de casa no ha pogut puntuar i hi ha perdut els tres partits que ha disputat, tot i que els dos últims pel mateix ajustat resultat de 3-2. Gerard Gallardo és el màxim golejador del GeiEG, i sisè de la lliga, amb vuit dianes, mentre que el millor anotador dels empordanesos és Gerard Pujol amb set gols.

En aquesta setena jornada, el SHUM Frit Ravich, rep a casa el Raspeig, el cuer, amb la intenció de tornar a sumar una victòria i sortir de les posicions de descens que ocupa actualment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)