Més hoquei

El Palafrugell és a un punt de la copa Princesa

Hoquei sobre patins. Queden dues jornades pel final de la primera volta de la primera divisió. Els empordanesos reben avui el Sant Cugat

El CH Palafrugell és a un sol punt de classificar-se per a la copa Princesa (11 i 12 de febrer) quan falten dues jornades pel final de la primera volta de la primera divisió. Els empordanesos s'enfrontaran avui al Sant Cugat, que en serà l'organitzador i que ja hi està classificat tot i que ara és cinquè. Els tres primers s'han de guanyar el lloc en les dues darreres jornades de la primera volta i el Palafrugell, amb 25 punts, en té un de marge sobre l'Arenys de Munt, segon, i sis sobre el tercer i el quart, l'Asturhockey i el Tordera, respectivament. Amb un punt s'assegurarà la classificació. Per quedar fora hauria de perdre els dos partits que li resten i que els seus rivals els guanyessin i superessin la diferència de gols general que ara els és favorable amb +11, per +5 els asturians i +3 els maresmencs.

El SHUM Frit Ravich i el GEiEG ocupen posicions de la zona de descens, i tots dos buscaran retrobar-se amb la victòria després de dues derrotes seguides. Els maçanetencs juguen a casa contra l'Arenys de Munt i els grupistes reben el Tordera; els seus dos rivals lluiten per classificar-se per la copa Princesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)