OK Lliga

El Lloret ho intenta però segueix perdent a casa

OK Lliga. Va ser derrotat per la mínima per l'Alcoi, fa sis jornades que no guanya i en els quatre últims partits a casa només ha sumat un punt

LLORET 1 ALCOI 2

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Farré, Sulé, Patau, Ramos i Perarnau.ENRILE PAS ALCOI:Marc Grau, Formatjé, Cañellas, Gelmà i Baieli –equip inicial–; Martí, Lourenço, Castanheira, Roca i Doménech.GOLS:0-1 (3') Gelmà. 1-1 (30') Plaza. 1-2 (36') Gelmà.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Gómez.FALTES:12 del Lloret i 6 de l'Alcoi.

Ho va intentar de totes les maneres, però no va poder guanyar. El Lloret Vila Esportiva segueix amb els seus mals resultats al pavelló municipal i en aquesta ocasió va perdre per la mínima (1-2) contra l'Enrile Pas Alcoi. Els lloretencs ja fa sis partits seguits que no aconsegueixen la victòria, i davant la seva afició només han sumat un punt en els últims quatre partits que han disputat.

L'enfrontament ja va començar malament per als lloretencs, ja que en el minut 3 els alcoians es van avançar en el marcador. El Lloret va intentar empatar i va disposar d'ocasions –la millor, un penal en el minut 17 que Marc Grau no va poder transformar–. Amb aquest mínim desavantatge es va arribar al descans. La segona meitat va començar amb un gol de David Plaza que va anivellar el partit, però sis minuts després l'Alcoi es va tornar a avançar amb un bon gol de David Gelmà, que va fer els dos del seu equip. Els lloretencs van buscar l'empat amb insistència. Van tenir ocasions i ho van provar amb els xuts de lluny de Xavier Sulé, fins i tot des de la seva pròpia pista, però el gol de l'empat no va arribar. A dos minuts del final l'Alcoi va disposar d'una falta directa, però el porter Ferran Serra la va aturar. En l'últim minut el Lloret va posar cinc homes d'atac i va jugar sense porter, però el desitjat gol de l'empat no va arribar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)