Lliga Europea

hoquei patins

FINAL A 4 DE LA LLIGA EUROPEA

El Reus reconquereix Europa

Hoquei sobre patins. L'equip d'Enrico Mariotti derrota l'Oliveirense en la final per 4-1 i suma el seu vuitè títol tot just el dia que fa 50 anys de la seva primera conquesta

El Reus La Fira ha conquerit avui contra l'Oliveirense (4-1) al pavelló Barris Nord de Lleida la seva vuitena lliga europea d'hoquei sobre patins tot just el dia que se celebrava el cinquantè aniversari de la primera. La darrera l'havia guanyat l'any 2009 contra el Vic a Bassano del Grapa. La primera part ha finalitzat amb empat a un gol. Marín ha marcat de seguida en el minut 1 en un tret a la mitja distància. Però el gallec Cancela ha empatat de falta directa poc abans de la mitja part en el context d'un partit de molta tensió, picabaralles i blaves en que Henriques ha aturat un penal. En el segon temps, l'eufòria s'ha desfermat. Casanovas ha fet el 2-1 i Torra, el talismà que ha guanyat les últimes quatre finals amb tres equips diferents, ha clavat el 3-1 i el 4-1 que ha deixat la final definitivament sentenciada davant del líder de la lliga portuguesa que en la semifinal de dissabte havia eliminat el Barça.