OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Lloret segueix fort a casa

OK Lliga. Va marcar dos gols en dos minuts en la segona meitat i va sentenciar l’Arenys de Munt

LLORET 4 ARENYS MUNT 1

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Rubén Fernández i Gallardo.CD’E ARENYS DE MUNT:Guillem Garcia, Cusachs, Illa, Marc Roca i Domènech –equip inicial–; Daumal, Galán, Jordi Pérez, Gurri i Rovero (p.s.).GOLS:1-0 (1’) Lluís Grau. 1-1 (17’) Marc Roca. 2-1 (18’) Marc Grau, de falta directa. 3-1 (33’) Àlex Grau. 4-1 (35’) Plaza.ÀRBITRES:S. Mayor i G. Gorina. Van mostrar targeta blava a Guillem Garcia, Galán i Marc Grau.FALTES:8 del Lloret i 6 de l’Arenys de Munt.

El Lloret Vila Esportiva va derrotar l’Arenys de Munt, el cuer de l’OK Lliga, i segueix fort a casa, on no ha perdut cap partit. Els selvatans van marcar dos gols en dos minuts en la segona meitat i això va sentenciar el partit. Els maresmencs segueixen sense sumar cap punt en el seu retorn a la màxima categoria. No s’havia arribat als trenta segons de partit quan els lloretencs ja es van avançar en el marcador amb un gol de Lluís Grau. Els arenyencs van intentar reaccionar tot seguit i en els minuts següents el porter Ferran Serra va fer un parell de bones aturades. A mesura que van anar passant els minuts es va tranquil·litzar el joc, fins que Marc Roca va desviar un xut llunyà i va marcar l’empat. Un minut després el porter de l’Arenys de Munt va veure la targeta blava i la falta directa va servir a Marc Grau per tornar a avançar els selvatans. Amb el 2-1 es va arribar al descans.

En la segona meitat els maresmencs van buscar l’empat intentant assegurar la defensa i buscant la jugada ràpida però es van trobar un Lloret que va estar molt inspirat en atac en un parell de minuts i va sentenciar el partit amb el 4-1. Àlex Grau va marcar en una rematada des del costat de la porteria i David Plaza ho va fer en un contraatac. Amb el partit molt encarrilat per als selvatans, els dos equips van disposar d’una falta directa però cap dels dos la va aprofitar i el marcador ja no es va moure.

SENSE PUNTUAR

Els arenyencs van perdre el vuitè partit consecutiu i encara no han puntuat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)