OK Lliga

Cinquena victòria consecutiva del Citylift Girona

Hoquei sobre patins. Va derrotar l’Arenys de Munt en un partit que sempre va controlar

GIRONA 3 ARENYS mUNT 1

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Palazón i Manel Garcia –equip inicial–; Palau, Oriol Garcia, Borja Ramon, Joan Gelmà i Daniel.CD’E ARENYS DE MUNT:Guillem Garcia, Illa, Galán, Marc Roca i Daumal –equip inicial–; Jordi Pérez, Gurri, Cusachs, Doménech i Rivero.GOLS:1-0 (6’) David Gelmà. 2-0 (19’) Borja Ramon. 3-0 (43’) Palau, de penal. 3-1 (47’) GalánÀRBITRES:G. Sandoval i M. Lapedriza.FALTES:13 del Girona i 5 de l’Arenys de Munt.COMENTARI:La ratxa de bons resultats del Citylift Girona no s’atura i contra l’Arenys de Munt va aconseguir la cinquena victòria de manera consecutiva a l’OK Lliga. Els gironins van encarrilar el partit molt aviat ja que en el minut 6 David Gelmà va marcar l’1-0 en aprofitar el refús d’un penal que ell mateix havia llançat. Els maresmencs van tenir algunes ocasions però les aturades del porter Jaume Llaverola i un xut al pal de Xavier Gurri ho van evitar. El 2-0 va arribar poc abans del descans gràcies a Borja Ramón i uns segons després Enric Daumal va desaprofitar un penal. En la segona meitat Marc Palau va fer el 3-0 de penal, i els arenyencs van tornar a tenir una gran ocasió a pilota aturada, però aquest cop no van poder marcar de falta directa. Quan faltaven tres minuts Jordi Galán va aconseguir el 3-1 que ja seria definitiu.