Internacional

L’Sporting guanya la lliga portuguesa trenta anys després

Hoquei sobre patins. Els catalans Gil (2) i Font van ser fonamentals en el triomf contra el Porto (4-3) que va decidir el campionat

Els jugadors catalans Pedro Gil i Ferran Font van ser ahir decisius en el triomf de l’Sporting Club de Portugal, que va fer història certificant el títol de la lliga portuguesa amb un triomf per 4-3 contra el Porto en la penúltima jornada del campionat. Els gols del nou campió els van fer Gil (2), Font i Caio. És el vuitè títol de l’Sporting, que no guanyava la lliga des del curs 1987/1988. O sigui, fa just trenta anys. En el club portuguès també hi milita l’exjugador del Reus Matías Platero –peça bàsica–, fitxat l’estiu passat pels lusitans pagant la clàusula de rescissió al Reus. El Porto, entrenat per Guillem Cabestany, que amb els catalans Ton Baliu i Carles Grau havia guanyat la competició el curs passat, encara hauria aspirat a repetir títol si hagués puntuat, però queda a quatre punts del líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)