Més hoquei

Egurrola renova per una temporada més

Hoquei patins. El capità suma 66 títols i és l’esportista blaugrana en actiu més llorejat

El FC Barcelona i Aitor Egurrola han arribat a un acord per a la continuïtat del porter, i capità, fins al 30 de juny del 2019. Egurrola, que farà 38 anys el 24 de juny, ha completat la seva vintena temporada en el primer equip de Barça i suma 66 títols al seu palmarès, que el certifiquen com l’esportista blaugrana en actiu amb més trofeus i el jugador amb més èxits de tota la història de la secció.

“Ha estat una última temporada molt bona i ara hem de seguir treballant perquè aquest somni continuï”, ha manifestat Egurrola. “Mentre la salut em respecti, la motivació per estar en el Barça sempre hi serà”, ha comentat també. Per la seva banda, el mànager esportiu de la secció, Toni Miró, ha tingut paraules d’elogi per a Aitor Egurrola i també per al recentment renovat Sergi Fernández: “El seu rendiment és altíssim. Es cuida molt i dóna molta seguretat. Crec que tenim els dos millors porters del món i això fa que la seva continuïtat sigui imprescindible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)