Més hoquei

Els dos equips, a semifinals

Hoquei en línia. Els equips espanyols femení i júnior masculí superen els quarts de final del mundial i jugaran contra els Estats Units

La selecció espanyola femenina d’hoquei en línia va aconseguir la classificació per a les semifinals del mundial amb una victòria contra l’Argentina (9-0). Les jugadores de Marcin Malacz, que han guanyat tots els partits, han aconseguit marcar 29 gols en tot el campionat i encaixar-ne només dos. Dijous vinent jugaran les semifinals contra els EUA (20 h), l’equip amfitrió i el rival que les va derrotar en la final de l’any passat dels World Roller Games, a Nanjing (Xina). L’altra semifinal la jugaran el Canadà i la Repúbica Txeca.

En la competició júnior masculina, l’equip espanyol va superar els quarts de final contra Suïssa per un còmode 6 a 2. El seu rival en les semifinals serà Itàlia, equip al qual ja va derrotar en la fase de grups (2-1). L’altre partit de semifinals el jugaran les seleccions dels Estats Units i França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)