Europeu

Bronzes en el mundial

Hoquei en línia. La selecció espanyola femenina goleja el Canadà (7-1) i acaba tercera; l’equip júnior masculí també obté el tercer lloc

La selecció espanyola femenina va derrotar ahir el Canadà per un contundent 7-1 i va obtenir el bronze del campionat mundial d’hoquei sobre patins en línia que s’ha jugat a Itàlia. Amb nou jugadores de clubs catalans, l’equip que prepara Marcin Malacz va resoldre el compromís amb molta autoritat gràcies als gols d’Ana Sierra (3), Ainoha Merino, Shauny Ortega (2) i Vanesa Abrisqueta. Espanya havia estat subcampiona a Nanjing (Xina) en el campionat del 2017. El títol se’l va endur l’equip dels Estat Units, que va derrotar (3-2) la República Txeca. L’equip júnior masculí també va guanyar el bronze superant França per 0-3. Amb set jugadors de clubs catalans, els gols de l’equip de Philippe Boudreault els van fer Carlos Muñoz i Dani Díez (2). El campió va ser els Estats Units, que va derrotar Itàlia per 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)