Lliga Europea

Els catalans ja coneixen els seus rivals europeus

Hoquei sobre patins. El Barça inicia la defensa del títol de la lliga europea contra el Follonica, el Quevert i l’Oliveirense

El sorteig de les competicions europees s’ha fet aquest matí i el campió de la lliga europea, el Barça, ha quedat emparellat amb l’Oliveirense portuguès, el Follonica italià i el Quevert francès en el grup A. El Reus Deportiu jugarà en el grup B contra el Lodi, italià, el Porto portuguès i el Saint Omer francès mentre que el Noia jugarà en el grup D enfront el Benfica de Portugal, el Monza d’Itàlia i el Montreux de Suïssa. El grup D el formaran l’Sporting de Portugal, el Liceo gallec, el Forte dei Marmi italià i l’Herringen alemany.

En la lliga europea femenina el Voltregà s’estrenarà en la primera eliminatòria a casa contra el Stuart Massana de Portugal, mentre que el Palau de Plegamans rebrà en el primer partit el Nantes Metropole de França. El Manlleu començarà la competició fora de casa, visitant la pista del Bison Calenberg alemany, i en els quarts de final s’enfrontarà al Gijón –el campió–, que ha quedat exempt de la primera fase de competició.

En la WSE Cup, abans anomenada copa de la CERS, l’Igualada jugarà la primera eliminatòria a casa contra el RHC Uri suís, mentre que el Caldes començarà a la pista portuguesa del SC Tomar. El Girona debutarà en una competició europea visitant la pista del RSC Darmstad alemany. El Lleida, el campió, i el Voltregà han quedat exempts d’aquesta primera fase i començaran a jugar en els vuitens de final. Els lleidatans s’enfrontaran al guanyador de l’eliminatòria entre el Darmstatd i el Girona, mentre que el Voltregà jugarà contra el que guanyi de l’enfrontament entre el RHC Dornbirn austríac i el Juventude de Viana portuguès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)