Més hoquei

El Reus, el Noia, el Lleida i el Voltregà, a quarts de final

Hoquei patins. Es jugaran demà i dimarts a Les Comes d’Igualada

El Reus, el Noia, el Lleida i el Voltregà es van classificar per als quarts de final de la lliga catalana en la tercera i última jornada, i acompanyaran el Barça, el Vendrell, el Girona i el Calafell, que ja ho havien aconseguit anteriorment. La victòria del Reus a Vic (1-3) va classificar els roig-i-negres i el Voltregà com a primer i segon del grup B. El Noia va guanyar el Sant Cugat (5-1) i va passar com a segon en el grup C, mentre que el Lleida va superar el Calafell (3-1) i ho va fer com a primer en el grup D. El Vendrell i el Barça, ja classificats, es van jugar el primer lloc del grup A en el seu enfrontament (1-5) i la primera plaça va ser per als blaugrana. En un partit sense transcendència en el grup C, el Lloret i el Girona van empatar (3-3).

Els quarts de final es jugaran demà i dimarts al pavelló de Les Comes d’Igualada. El Lleida i el Vendrell jugaran el primer partit demà a les 7 de la tarda i a les 9 s’enfrontaran el Barça i el Calafell. Dimarts serà el torn del Girona-Voltregà (19 h) i del Reus-Noia (21 h). Els quatre guanyadors es classificaran per a la final a quatre de la lliga catalana, que també es jugarà a Igualada, els dies 10 i 11 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)