Més hoquei

El Barça no perdona

Hoquei sobre patins. Dos errors greus condemnen el Noia contra els d’Edu Castro, que avui buscaran contra el Liceo la seva onzena supercopa

BARÇA 3 NOIA 2

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Álvarez, Bargalló i Panadero -equip inicial-; Pascual, Alabart, Rodrigues i Roca.NOIA FREIXENET:Fernández, esteller, Grau, Llorca i Edu Fernández -equip inicial-; Costa, Aragonès i Mendes.GOLS:1-0 (9’) Bargalló. 2-0 (20’) albart. 2-1 (24’) Esteller. 2-2 (30’) Edu Fernández. 3-2 (32’) Bargalló (f.d.).ÀRBITRES:Ribó i Burgos.FALTES:14 del Barça i 14 del Noia.

El Barça Lassa, que va aprofitar els errors del Noia Freixenet, el valent amfitrió, i el Liceo, que es va desfer del Reus en un partit esquizofrènic (2-3) en què va estar a punt de pagar car l’excés d’especulació en el segon temps després d’un plàcid primer període, jugaran avui a l’Ateneu (20 h) la final de la supercopa tot just sis dies abans de veure’s les cares a Riazor en el primer partit de l’OK Lliga.

Malgrat l’ímpetu del Noia en els primers minuts que va incomodar la sortida de pilota del Barça, contra els blaugrana els errors penalitzen. L’equip de Pere Varias va fallar en la sortida de pilota i la pèrdua es va traduir en l’1-0 de Bargalló. El segon gran error local el va aprofitar Alabart. Fernández ja havia aturat el primer un contra un, però l’equip tampoc no va allunyar-la i el gallec va clavar el segon. El Noia, que va transmetre grans sensacions i va donar feina a Egurrola, va tornar a sortir a buscar el Barça en el segon temps i Edu Fernández va empatar de falta directa –10a blaugrana–. Els locals, però, van cometre també la desena (32’) i Bargalló, brutal, va aixecar i picar la sentència (3-2). Els dos equips van afrontar els últims tres minuts amb catorze faltes però no hi va haver cap més directa.

La quarta final entre tots dos

El Barça i el Liceo s’han trobat tres vegades abans en la final de la supercopa i els enfrontaments sempre s’han saldat amb triomf blaugrana. Es van trobar en la primera edició el curs 2004/2005 en una final a doble partit –7-3 i 2-2–i van repetir la temporada 2014/2015 a Reus (5-4) i el curs següent a Vic (6-5) en partits en què els gallecs van acaronar el títol. El Barça ha guanyar deu vegades el títol en catorze edicions, mentre que els gallecs es van endur el trofeu a Reus el 2016 contra l’equip amfitrió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)