Internacional

Diferent tipus d’il·lusió

Hoquei sobre patins. El Lleida, debutant, i el Barça, disset cops campió, lluitaran contra els rivals portuguesos per ser a la final de la copa Continental

El Lleida Llista i el Barça Lassa afronten les semifinals de la copa Continental amb molta il·lusió, però una il·lusió diferent en cada cas. Els lleidatans debuten en aquesta competició després d’haver guanyat la temporada passada la copa de la CER, són conscients que pot ser una fita difícil de repetir i tenen moltes ganes de disfrutar-la. Els blaugrana han guanyat la copa Continental –abans anomenada supercopa d’Europa– en disset ocasions però reconeixen que l’afronten amb moltes ganes i que és una competició que els agrada molt disputar. Els seus dos rivals portuguesos, el Porto i el Barcelos –l’amfitrió–, tenen un títol cada un. Dels quatre equips, només el Barcelos ha disputat aquest format de final a quatre per decidir el campió que es va estrenar en la darrera edició. Anteriorment sempre s’havia disputat una final entre dos equips.

La primera semifinal enfrontarà el Lleida Llista amb el Porto, que la temporada passada va ser el subcampió de la lliga europea. El conjunt lleidatà és conscient que els portuguesos, que encara no han iniciat la lliga, són més favorits, però tal com explica el seu entrenador, Albert Folguera, intentaran ser la sorpresa: “És un equip superprofessional i no es pot comparar, però sí que és cert que en una pretemporada sempre et dona una mica més d’esperança i iguala una mica les forces.”

El conjunt blaugrana s’enfrontarà al subcampió de la CERS de l’any passat, el Barcelos, que també és l’amfitrió. El tècnic del Barça, Edu Castro, sap que hauran d’estar a un alt nivell de joc per accedir a la final: “Hem d’estar pendents de tot el que ens proposi el Barcelos, és un equip bastant nou però juguem contra l’amfitrió i ens ho posaran difícil.” Els blaugrana tenen la baixa de Matías Pascual per lesió. Els tres partits de la copa Continental seran retransmesos en directe per Esport 3.

ELS CONTRINCANTS

El Barcelos, l’amfitrió, i el Porto han guanyat un cop la competició
Per a nosaltres això és un màxim. Estem molt il·lusionats i amb moltes ganes
L’objectiu és competir bé. Si fem bé les coses podem estar allà i plantar cara fins a la fi
Albert Folguera
Entrenador del Lleida Llista
Serà un partit per treballar molt. Si estem al nivell de la Corunya, tenim possibilitats d’estar a la final com a mínim
La copa Continental és una competició que ens agrada moltíssim
Edu Castro
ENTRENADOR DEL BARÇA LASSA
ELS HORARIS
Semifinals (avui)
Lleida Llista - Porto 19 h
Barça Lassa - Barcelos 22 h
Final (demà)
Els dos guanyadors 18 h
* Els tres partits seran retransmesos per Esport 3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)