Internacional

Espanya apallissa (0-20) Anglaterra en l’europeu

Hoquei sobre patins. L’equip de Ricard Ares, amb set catalanes, ha guanyat els quatre partits i es jugarà el títol dissabte contra Portugal

La selecció espanyola femenina d’hoquei sobre patins, amb set catalanes a les seves files, ha apallissat Anglaterra per un escandalós 0-20 en el seu quart partit en l’europeu que es juga a Portugal i ha sumat la quarta victòria. La màxima golejadora ha estat Anna Casaramona amb xx gols. El partit ha quedat sentenciat en la primera part amb un contundent 0-13. Passi el passi demà contra Alemanya, l’equip de Ricard Ares es jugarà el títol dissabte davant de Portugal (22 h) en el darrer partit del campionat. En cas d’empat a punts final i d’empat també en el duel directe, serà campió l’equip amb una major diferència de gols. Per això s’expliquen les golejades del campionat.