Europeu

Últim tràmit abans del duel decisiu

Hoquei sobre patins. Espanya en farà prou avui amb un empat contra Portugal per guanyar l’europeu

ESPANYA 10 ALEMANYA 2

ESPANYA:Vicente, Casarramona, Marta González, Busquets i Sara González -equip inicial-; Lee, Díez, Puigdueta i Barcons.ALEMANYA:Klein, Wichardt, F. Neubert, Larocca i K. Neubert -equip inicial-; Hardje, Khaman, Brandt i Henkels.GOLS:1-0 (2’) Sara González. 2-0 (15’) Puigdueta. 3-0 (15’) Marta González. 4-0 (20’) Lee. 5-0 (24’) Busquets. 5-1 (26’) Wichardt. 6-1 (27’) Puigdueta. 7-1 (35’) Puigdueta. 8-1 (38’) Lee, de penal. 8-2 (45’) Wichardt. 9-2 (45’) Díez 10-2 (47’) Barcons.ÀRBITRES:J. Duarte i F. Cardoso.FALTES:9 d’Espanya i 6 d’Alemanya.

La selecció espanyola en farà prou avui amb un empat contra Portugal (22 h) per revalidar l’europeu i sumar el seu cinquè títol continental consecutiu, en un partit molt complicat contra l’amfitrió que posarà punt final a la lligueta de set equips que decidirà el títol. L’empat seria suficient, perquè els dos conjunts han arribat al darrer partit havent guanyat els seus cinc compromisos anteriors i Espanya té una millor diferència de gols global (+51) que li permetria acabar primera i allargar l’hegemonia. El conjunt de Ricard Ares, amb set catalanes, va resoldre ahir el compromís contra l’equip del català Quim Puigvert sense gaires problemes. De fet, en la primera part ja tenia el triomf assegurat (5-0), i el va arrodonir amb cinc gols més en el segon període, tot i que en va rebre dos.