Lliga Europea

L’Argentina, seu de la copa Intercontinental d’hoquei sobre patins

Hoquei sobre patins. San Juan acollirà la competició, en què participarà el Barça Lassa com a campió d’Europa, entre el 14 i el 16 de desembre

San Juan, a l’Argentina, acollirà la copa Intercontinental d’hoquei sobre patins, tal i com ha decidit la federació internacional World Skate. La competició es disputarà entre el 14 i el 16 de desembre a l’estadi Aldo Cantoni. El Barça Lassa hi participarà com a campió d’Europa en la categoria masculina, mentre que el Porto ho farà com a subcampió d’Europa i el Murialdo CP i el Concepción de San Juan, com a campió i subcampió d’Amèrica respectivament.

Els blaugrana disputaran la semifinal contra l’amfitrió, el Concepción de San Juan, equip on juga l’exblaugrana David Páez. Els d’Edu Castro buscaran la cinquena internacional de la història del club.

En la competició femenina, els equips participants són el Telecable Hockey Club de Gijón com a campió d’Europa, i el Concepcion CP i l’Andes Talleres com a campió i subcampió d’Amèrica respectivament, mentre que encarà no està confirmada la participació del Benfica, subcampió d’Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)