Lliga Europea

El Noia goleja el Montreux en els últims deu minuts

Lliga europea. En el seu retorn a la màxima competició va aconseguir una clara victòria en què va destacar Humberto, amb tres gols

NOIA 6 MONTREUX 0

NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Costa, Llorca i Aragonès –equip inicial–; Humberto, Marc Grau, Edu Fernández i Montserrat.HC MONTREUX:Oberson, Armero, Sousa, Da Silva i Soler –equip inicial–; Monney, Duvoisin i Vaucher.GOLS:1-0 (8’) Llorca, de falta directa. 2-0 (20’) Edu Fernández, de penal. 3-0 (39’) Aragonès. 4-0 (43’) Humberto. 5-0 (43’) Humberto. 6-0 (46’) Humberto.ÀRBITRES:T. Ullrich i T. Ehlert (Alemanya). Van mostrar targeta blava a Aragonès i a Da Silva (2).FALTES:14 del Noia i 8 del Montreux.

El Noia Freixenet va golejar el Montreux en el seu retorn a la lliga europea i es va situar líder del seu grup D. Els de Sant Sadurní no van patir en cap moment però els va costar marcar gols i només en els darrers deu minuts del partit van poder aconseguir un resultat clar.

Els de Sant Sadurní van sortir clarament a buscar la porteria contrària des de l’inici i fins que no van aconseguir el primer gol van pressionar els seus rivals a tota la pista. Els suïssos es van tancar molt en defensa i el seu porter Oberson aturava totes les boles que li arribaven. L’1-0 no va arribar fins al minut 8, quan Sergi Llorca va transformar una falta directa i el segon va ser de penal transformat per Edu Fernández a cinc minuts del descans. El Montreux també va tenir les seves ocasions, però el porter Martí Zapater també va estar encertat.

En la segona part els locals van continuar amb problemes davant la porteria contrària i els gols no van arribar fins a deu minuts del final. Sergi Aragonès va fer el 3-0 i a partir d’aquí totes les boles que abans no havien entrat a la porteria ho van fer. Humberto Mendes va fer dos gols seguits i poc després un tercer que van arrodonir la golejada.

El Barça rep el Follonica de Mariotti

El Barça inicia la defensa del títol a casa (12.30 h, Barça TV) contra el Follonica, el darrer rival que el va visitar al Palau en els quarts del curs anterior. Els italians, dirigits per Enrico Mariotti, ja no tenen l’argentí Lucas Martínez, que en aquella eliminatòria va mostrar la seva qualitat, però tenen l’exjugador del Girona Gelmà. Abans del duel es retrà homenatge als campions d’Europa del 1973, els primers que van guanyar una copa d’Europa al club.