Lliga Europea

El Reus Deportiu és superat pel Lodi en el segon temps

Lliga europea. Els roig-i-negres es van avançar en el marcador

LODI 3 REUS 1

WASKEN LODI:Grimalt, Illuzzi, Verona, Querido i Compagno –equip inicial–; Matagoli, Gori, Fariza, De Rinaldis i Gilli.REUS DEPORTIU:Ballart, Salvat, Cristian Rodríguez, Àlex Rodríguez i Carballeira –equip inicial–; Julià, Tiago Rafael, Bancells, Escala i Matilla.GOLS:0-1 (10’) Salvat. 1-1 (10’) Illuzzi. 2-1 (26’) Malagoli. 3-1 (48’) Verona.ÀRBITRES:José Pinto i Joaquim Pinto (Portugal).COMENTARI:El Reus Deportiu va iniciar la lliga europea amb una derrota en la seva visita a la pista del Lodi italià. Els roig-i-negres es van avançar en el marcador, però no van tenir continuïtat i a poc a poc van ser superats pels italians. El Reus va tenir les seves bones ocasions però no les va poder aprofitar, malgrat que sempre va estar dins del partit. El Lodi no va sentenciar la victòria fins a dos minuts del final. Un gol del capità del Reus Joan Salvat en el minut 10 pràcticament no es va poder gaudir ja que vuit segons després, acabat de fer el servei de centre, els italians van empatar. César Carballeira va tenir una bona ocasió i Cristian Rodríguez va enviar una bola al pal i es va arribar al descans, En el primer minut de la segona part els italians van fer el 2-1 i després van saber controlar el partit. El tercer gol va arribar a només dos minuts del final. El Lodi va desaprofitar una falta directa en l’últim minut i el Reus, una altra a un segon per acabar.