Lliga Europea

El Barça inicia la defensa del títol europeu golejant

Hoquei sobre patins. L’equip d’Edu Castro ha devorat el Follonica en un primer temps d’alta intensitat (6-2) i ha arrodonit el triomf en el segon període (9-2)

El Barça Lassa ha iniciat aquest migdia amb un triomf abassegador contra el Follonica d’Enrico Mariotti (9-2) la defensa del títol de la lliga europea i se situa líder del grup A. Els gols dels blaugrana els han marcat Bargalló (2), Rodrigues (2), Álvarez (2), Pascual i un jugador italià en pròpia porta. El campió de la copa d’Itàlia no ha trobat arguments davant la intensitat del conjunt d’Edu Castro, que l’ha atropellat en una primera part pletòrica (6-2) que ha sentenciat el duel.

Els altres dos catalans van arrencar dissabte amb un triomf clar del Noia davant del Montreux en el seu retorn a la competició sis anys després (6-0) i la derrota del Reus, campió el 2017, a la pista del Lodi (3-1), el vigent campió de la lliga italiana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)