el9cers

Golejada europea en contra

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona va ser clarament superat pel Lleida en l’anada dels vuitens de final de l’Europa Cup. L’estrena del tècnic Josep Enric Torner no va ser positiva

GIRONA 1 LLEIDA 6

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Palazón i Enric Torner –equip inicial–; Oriol Garcia, Palau i Marçal Coll.CE LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Bruno di Benedetto, Cañellas, Andreu Tomàs i Roberto di Benedetto –equip inicial–; Oruste, Creus i Candanedo.GOLS:0-1 (5’) Andreu Tomàs. 0-2 (9’) Bruno di Bendetto. 1-2 (10’) Pelicano. 1-3 (11’) Andreu Tomàs, de penal. 1-4 (18’) Candanedo, de penal. 1-5 (39’) Bruno di Benedetto. 1-6 (40’) Creus.ÀRBITRES:José Pinto i Joaquim Pinto (Portugal). Van mostrar targeta blava a Llaverola.FALTES:9 del Girona i 10 del Lleida.

El Citylift Girona va caure golejat per 1-6 en l’anada dels vuitens de final de l’Europa Cup contra el Lleida Llista, que va ser superior i va aconseguir una victòria que pràcticament el classifica per als quarts de final. L’estrena del nou entrenador del conjunt gironí, Josep Eric Torner, no va ser positiva i l’equip no va poder capgirar la mala ratxa de derrotes. Els lleidatans, campions de la competició, van estar molt més encertats i van saber controlar el partit. Abans del minut 10, tenien un 0-2 a favor, en el descans dominaven per 1-4 i en la segona meitat van sentenciar. El partit de tornada es jugarà a Lleida el 19 de gener del 2019.

El duel es va iniciar amb un ritme alt de joc, i el primer a treure profit d’una jugada d’atac va ser el Lleida, ja que Andreu Tomàs va marcar el 0-1 en culminar un contraatac en el minut 5 de joc. Quatre minuts després, va arribar el 0-2: Bruno di Benedetto va desviar un xut llunyà del mateix Andreu Tomàs. El Girona va saber reaccionar i Raúl Pelicano va marcar uns minuts després en una gran jugada per darrere la porteria. Els gironins van disputar els seus millors minuts i poc després Oriol Garcia va tenir una clara ocasió per empatar, però la rematada va anar al pal. En el minut 11 de joc, el porter Jaume Llaverola va veure la targeta blava per un penal i va sortir a la pista el jove porter (17 anys) Marçal Coll, que no va poder aturar el penal d’Andreu Tomàs i va arribar l’1-3. Els gironins també van disposar d’un penal per tornar a entrar en el partit, però Marc Palau no va poder superar Lluís Tomàs. Els àrbitres portuguesos van assenyalar un tercer penal en aquesta primera meitat, favorable als lleidatans, i César Candanedo sí que el va transformar, amb Jaume Llaverola de nou a la porteria, i es va arribar al descans amb un 1-4.

En la segona meitat, el Girona va tornar a mostrar la seva falta d’encert de cara a la porteria contrària, i Enric Torner va desaprofitar una falta directa. El Lleida va començar a controlar la bola i el Girona es va anar enfonsant. Bruno di Benedetto va fer l’1-5 quan faltaven 11 minuts per al final, i un minut després Jordi Creus va completar la golejada, 1-6. En l’últim segon, Raúl Pelicano va xutar una nova falta directa, però no va marcar.

Empat i victòria

El Voltregà Stern Motor va aconseguir un valuós empat a la pista del Juventude de Viana portuguès (2-2) en un partit en què es va avançar dues vegades –1-1 en el descans–, però els portuguesos van empatar un minut abans del final. L’Igualada Rigat va derrotar per 4-1 el Diessbach suïs i va fer un pas important per classificar-se. Dos gols en cada meitat van assegurar el triomf.

LA BOLA ATURADA

El Girona no va anotar un penal ni dues directes, i el Lleida va marcar dos penals