Més hoquei

Les noies del Citylift Girona, superades pel Bigues i Riells

Hoquei sobre patins. Les gironines van ser golejades en l’inici de la segona meitat

BIGUES I RIELLS 6 GIRONA 2

CHP BIGUES I RIELLS:Klein, Cristófol, Camp, Borras i Canals –equip inicial–; Argemí, Ylla, Igualada, Grancha i Saldaña.CITYLIFT GIRONA:Díaz, Romaguera, Vall, Castro i Piqué –equip inicial–; Fontrodona, Membreño, Roure, Schuler i Puigdevall.GOLS:1-0 (6’) Borras. 2-0 (23’) Igualada. 3-0 (31’) Borras, de penal. 4-0 (32’) Borras, de falta directa. 5-0 (35’) Canals. 6-0 (42’) Argemí, de penal. 6-1 (46’) Romaguera. 6-2 (47’) Castro, de penal.ÀRBITRE:Q. Navales. Va mostrar targeta blava a Vall i a l’entrenador del Girona Xavier Oller.FALTES:6 del Bigues i Riells i 14 del Girona.COMENTARI:El Citylift Girona femení va ser golejat per 6-2 en la seva visita a la pista del Bigues i Riells, un rival de la mateixa zona de la classificació, en la setena jornada de l’OK Lliga femenina. En la primera meitat el conjunt local es va distanciar amb un 2-0 però va ser en l’inici de la segona part quan va sentenciar el partit i es va assegurar la victòria. Marta Borras, que va fer tres gols, va anotar un penal i una falta directa –per blava a l’entrenador Xavier Oller–, en un minut i el 4-0 va pujar al marcador. Les locals van ampliar el resultat amb dos gols més i només en els darrers cinc minuts Alba Romaguera i Laia Castro, de penal, van poder maquillar una mica el resultat.