OK Lliga

El Caldes és golejat pel Reus

OK Lliga. Els vallesans van veure trencada la seva bona ratxa davant un conjunt roig-i-negre que va mantenir la seva imbatibilitat. Marc Julià va anotar tres gols, dos de falta directa

caldes 0 reus 7

RECAM LÀSER CALDES:Campor, Galbas, Rosa, Alexandre Acsensi i Roger Acsensi –equip inicial–; Ricart, Rovira, Borja Giménez, Blanqué i Sierra.REUS DEPORTIU MIRÓ:C. Ballart, Salvat, Bancells, Julià i Àlex Rodríguez –equip inicial–; Cristian Rodríguez, rafael, Escala, Del Rio i Matilla.GOLS:0-1 (13’) Cristian Rodríguez. 0-2 (21’) Julià, de falta directa. 0-3 (31’) Cristian Rodríguez. 0-4 (34’) Àlex Rodríguez. 0-5 (45’) Julià, de falta directa. 0-6 (47’) Julià. 0-7 (50’) Àlex Rodríguez.ÀRBITRES:O. Valverde i G. Sandoval. Van mostrar targeta blava a Rovira, Rosa i Àlex Rodríguez.FALTES:9 del Caldes i 8 del Reus.

El Recam Làser Caldes va ser golejat a casa pel Reus Deportiu Miró en un partit en què els locals van estar desencertats i els visitants van trobar el camí del gol amb facilitat. Els vallesans van veure trencada la seva ratxa de set partits sense perdre i de cinc victòries a casa, i van encaixar una dolorosa golejada. Els roig-i-negres van mantenir la seva imbatibilitat i es van situar en la tercera posició de la classificació.

El partit es va iniciar amb un bon ritme i intensitat i els dos equips van tenir ocasions. El Reus les va aprofitar i el Caldes no. Els visitants es van avançar amb un gol de Cristian Rodríguez i després que els locals enviessin fora una falta directa Marc Julià va transformar la seva i amb el 0-2 es va arribar al descans.

En la segona meitat els reusencs van agafar el domini absolut del partit, Cristian Rodríguez va fer el 0-3, Àlex Rodríguez va marcar el quart i Marc Julià va fer dos gols seguits, el primer en una directa. En l’últim minut novament Àlex Rodríguez va marcar i va completar la golejada (0-7).

En aquest partit el Reus va estrenar la camiseta amb el seu nou patrocinador oficial, l’empresa reusenca de Vermuts Miró.