Més hoquei

El Citylift Girona perd a casa contra el Vila-sana

Hoquei patins. El quart de l’OK Lliga femenina sentencia en la segona part

GIRONA 2 VILA-SANA 5

CITYLIFT GIRONA:Díaz, Romaguera, Vall, Castro i Piqué –equip inicial–; Membreño, Roure, Schuler, Jiménez i Puigdevall.CP VILA-SANA:Ferrer, Laura Porta, Franci, Comas i Victoria Porta –equip inicial–; Maria Porta, Paya, Sartori, Cid i Leyre López.GOLS:0-1 (3’) Maria Porta. 0-2 (8’) Victoria Porta. 1-2 (17’) Vall. 1-3 (22’) Victoria Porta. 2-3 (27’) Vall. 2-4 (35’) Comas. 2-5 (49’) Victoria Porta.ÀRBITRE:M. Vilardell.FALTES:9 del Girona i 5 del Vila-sana.COMENTARI:El Citylift Girona va ser derrotat a casa pel Vila-sana, el quart classificat de l’OK Lliga femenina. Les gironines van intentar plantar cara al rival, que es va avançar amb un 0-2. Un gol de penal va reduir la diferència, però es va arribar al descans amb un 1-3. En l’inici de la segona meitat, Laura Vall, que va fer els dos gols del Girona, va marcar el 2-3, però el conjunt visitant va saber sentenciar en els darrers minuts del partit.