Internacional

Páez jugarà tot i una vermella

Hoquei sobre patins. L’exblaugrana es calçarà els patins contra el Barça en la semifinal de la copa Intercontinental tot i haver estat expulsat en la semifinal de l’any passat a Reus

A pesar d’haver estat expulsat amb una targeta vermella directa per protestar en la pròrroga de la semifinal de la copa Intercontinental que va jugar el Concepción de San Juan l’any passat a Reus contra el conjunt local, l’argentí i exblaugrana David Páez no haurà de complir cap partit de sanció i jugarà la matinada de divendres a dissabte contra el Barça la semifinal de la copa Intercontinental. És un altre aspecte que s’haurà de regular en el futur si la World Skate vol que la competició tingui el prestigi que es mereixeria. Un altre fet curiós és que els equips es puguin reforçar com si fos un partit de festa major, com han fet regularment en les últimes edicions els clubs argentins sense que cap reglament s’hi oposés. El Concepción disposarà de l’exblaugrana Carlos López –41 anys–, recent campió del panamericà amb l’Argentina del Negro Páez. Sigui com vulgui, el Barça, un dels equips catalans que han guanyat la Intercontinental –els altres dos són els Reus i el Vic–, buscarà la seva cinquena corona a l’estadi Aldo Cantoni de San Juan. L’altra semifinal la jugaran el Porto i Club Murialdo de Mendoza, el campió del campionat panamericà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)