Més hoquei

Triomf de la selecció catalana femenina contra Xile (5-3)

La selecció catalana femenina d’hoquei sobre patins ha completat la segona edició de la Festa Solidària Nadal Sobre Rodes, que s’ha disputat aquesta tarda al pavelló Jaume Parera i Leon de Mataró, amb un triomf davant Xile per 5-3. Les jugadores dirigides per Josep Maria Barberà, han portat la iniciativa en el marcador des de l’1-0 establert per Aina Florenza (15’). El combinat xilè ha reaccionat restablint l’empat amb el gol de Maria Florencia, però al descans les catalanes tornaven a dominar per 2-1 mitjançant un penal transformat per Maria Díez.

El domini de la selecció catalana s’ha intensificat a la segona part fins a establir el 5-3 definitiu. Els gols de Díez Puigdueta i López han permès mantenir l’electrònic sota control a pesar de fallar un parell de penals.

La jornada, que també ha comptat amb un amistós de la selecció catalana masculina, amb desenllaç favorable al combinat xilè per 2-6, ha tingut una vessant solidària i la recaptació obtinguda va destinada íntegrament a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer. També s’ha celebrat el primer m Memorial Irene Llobet, que ha aplegat nens procedents de les escoles de vuit clubs catalans.