Més hoquei

Un 60% dels àrbitres faran l’aturada

Hoquei sobre patins. S’han afegit a la protesta 80 col·legiats adscrits al comitè català: 61 de Barcelona, 15 de Girona i 4 de Tarragona

El comitè català d’àrbitres de la Federació Catalana de Patinatge va anunciar que un total de vuitanta àrbitres adscrits, pels volts d’un 60% d’aquest col·lectiu, han optat per fer una aturada i s’han declarat no disponibles per dirigir partits aquest cap de setmana com a mesura de protesta.

Per demarcacions, hi ha 61 àrbitres de Barcelona, 15 de Girona, quatre de Tarragona i cap de Lleida que no dirigiran partits. Han optat per estar disponibles 38 col·legiats de la demarcació de Barcelona i 9 de la de Girona. Les dades dels col·legiats disponibles de Tarragona i Lleida no han estat facilitades perquè hi havia àrbitres amb baixes mèdiques i per estudis i per evitar interpretacions errònies. El nombre d’àrbitres adscrits al comitè català és d’entre 150 i 160.

Encara no se sap el nombre de partits que quedaran afectats i s’hauran de suspendre d’un total d’entre 550 i 560 que es juguen en les competicions que organitza la federació catalana cada cap de setmana.

Els àrbitres protesten molestos perquè l’assemblea ordinària de la federació catalana va revocar el desembre passat un acord de sis punts entre els quals s’incloïa un d’augment de quotes d’un 4,5% per a aquest curs i d’un 4,5 més per al vinent que s’havia preestablert en una taula de negociació. La federació insta les parts a reiniciar la taula de negociació i a presentar el nou acord en l’assemblea del juny vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)