OK Lliga

L’equip revelació rep el líder invicte

Hoquei sobre patins. En la zona baixa de la classificació hi ha una gran lluita, els sis darrers de l’OK Lliga s’enfronten entre ells

L’equip revelació de la primera volta, el Caldes, rep aquesta nit el líder de l’OK Lliga, el Barça en el partit destacat de la dissetena jornada. Els calderins fa tres jornades que no guanyen i sense res a perdre buscaran sorprendre a l’únic equip invicte de la competició.

En la zona baixa de la taula hi ha una gran lluita i en aquesta jornada els sis darrers classificats, que estan separats per sis punts, s’enfronten entre ells. A tocar de la zona de descens el Lloret, amb 15 punts, rep el Vic que en té un menys i el que perdi pot acabar la jornada entre els quatre equips que baixarien. El Vendrell –12 punts–, visita l’Alcobendas que amb 14 punts seria el primer equip que baixaria. Un triomf el podria fer sortir de la zona perillosa. El Girona –el cuer amb 9 punts–, visita l’Alcoi, l’equip que el precedeix amb 11 punts. En la primera volta no va puntuar fora de casa i necessiten fer-ho per no quedar més despenjat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)